Haos pe aeroportul Heathrow: Cum folosesc unii pasageri un truc de pe TikTok ca să nu mai stea la coadă

Haos pe aeroportul Heathrow: Cum folosesc unii pasageri un truc de pe TikTok ca să nu mai stea la coadă

Tot mai mulți pasageri pretind că au nevoie de un cărucior cu rotile ca să evite cozile de pe aeroportul londonez Heathrow.

Conducerea aeroportului dă vina pentru acest comportament pe un videoclip postat în iunie pe TikTok care a strâns peste 2,5 milioane de vizualizări. Filmulețul arată un pasager care evită coada de pe aeroportul din Ibiza, Spania, prefăcându-se că are o rană la picior și solicitând un cărucior cu rotile. Bărbatul apare apoi mergând normal după aterizare, relatează Sky News.

John Holland-Kaye, directorul executiv al aeroportului Heathrow, a declarat pentru postul de radio LBC că jumătate dintre solicitanții acestui serviciu de pe Heathrow nu au dizabilități.

ADVERTISING

"Dacă intrați pe TikTok, o să vedeți că e unul dintre trucurile de vacanță pe care oamenii le recomandă. Vă rugăm să nu faceți asta", a precizat acesta.

El le-a recomandat celor care au realmente nevoie de acest serviciu să anunțe din timp serviciul de asistență de pe Heathrow.

Aeroporturile se confruntă cu o creștere ridicată a numărului de călători în ultimele săptămâni, situație pusă pe seama lipsei de personal. Conducerea aeroportului Heathrow a limitat în această lună numărul de pasageri care pleacă la 100.000 pe zi în această vară și le-a cerut companiilor aeriene să nu mai vândă bilete pentru această vară.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇