Greta Thunberg îl ironizează iar pe Trump: Mă bucur să văd asta!

Greta Thunberg îl ironizează iar pe Trump: Mă bucur să văd asta!

Greta Thunberg îl ironizează iar pe Donald Trump, la plecarea acestuia de la Casa Albă.

Ea a postat o imagine de la plecare, cu textul ”Pare un bătrân fericit care se uită către un viitor strălucit și minunat. Mă bucur să văd asta!”. Postarea deja s-a viralizat.

ADVERTISING

Tânăra activistă suedeză de mediu l-a ironizat în aceeași manieră pe Trump și după ce acesta a cerut pentru prima oară oprirea numărării voturilor la alegerile din SUA.

Ea i-a întors atunci cuvintele cu care preşedintele american în exerciţiu a atacat-o în decembrie anul trecut.

„Atât de ridicol. Donald trebuie să lucreze la problema cu controlul furiei, apoi să meargă, aşa cum se făcea odată, la un film bun cu un prieten! Relaxează-te, Donald! Relaxează-te!”, a fost mesajul din noiembrie scris de Greta Thunberg pe Twitter.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În decembrie 2019, după ce Greta Thunberg a fost numită ”Omul anului” de revista Time, Trump a atacat-o pe tânăra activistă a mediului, îndemnând-o să-şi rezolve „problema cu controlul furiei şi „să meargă, aşa cum se făcea odată, la un film cu un prieten”.

„Relaxează-te, Greta! Relaxează-te!”, a mai scris atunci Trump în postarea de pe Twitter, care începea prin a declara „ridicol” premiul acordat de Time.

ADVERTISING

Trump a numit-o sarcastic „o tânără foarte fericită care priveşte spre un viitor strălucit şi minunat”, după discursul activistei din 2019 la un summit despre climă al ONU, reaminteşte USA Today.

În respectivul discurs, Greta Thunberg i-a criticat pe liderii lumii pentru că i-au „trădat” pe tineri, condamnându-i pentru lipsa de acţiune în privinţa crizei climatice. Trump a absentat de la acel summit.

Urmărește LIVE pe SpotMedia.ro cele mai importante momente din ziua învestirii lui Joe Biden în funcția de președinte al SUA


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇