Germania are cel mai mare bilanț de COVID din ultimele patru luni

Germania are cel mai mare bilanț de COVID din ultimele patru luni

Numărul de cazuri de COVID-19 din Germania a ajuns joi la 3.073.000, după ce au fost înregistrate alte 29.426 de noi îmbolnăviri. Este cel mai mare bilanț zilnic din ianuarie încoace.

Bilanțul negru a ajuns la 79.381, în ultimele 24 de ore fiind raportate 293 de decese, potrivit datelor transmise de Institutul Robert Koch, citate de Reuters.

Valul trei de COVID afectează puternic Germania, cu cinci luni înainte de alegerile naționale în care partidul Angelei Merkel e de așteptat să sufere o înfrângere usturătoare.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Și asta din cauza restricțiilor impuse. Mai mult, pentru că mai multe regiuni nu au implementat măsurile anti-COVID, Merkel vrea ca Parlamentul să acorde puterea guvernului federal să poată carantina zonele unde rata de infectare este mare.

În Germania, carantina se impune în zonele unde incidenţa depăşeşte pragul de 100 de cazuri la 100.000 de locuitori, în interval de şapte zile.

Citește mai multe despre pandemia de COVID-19 și campania de vaccinare din Germania:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!