Dezvăluire involuntară? Biden a anunțat că a făcut cancer din cauza rafinăriilor (Video)

Dezvăluire involuntară? Biden a anunțat că a făcut cancer din cauza rafinăriilor (Video)

Președintele Joe Biden i-a panicat pe americani după ce a declarat că din cauza industriei petroliere a făcut cancer.

Biden a spus asta relaxat, în timpul unui discurs despre efectele încălzirii globale, în care a vorbit despre emisiile emanate de la o rafinărie de petrol de lângă Claymont, orașul copilăriei sale.

„De aceea, eu și atât de mulți alți oameni am făcut cancer și Delaware a avut pentru mult timp cea mai mare rată de cancere din țară”, a spus Biden, potrivit The New York Post.

În vârstă de 79 de ani, Biden este cel mai în vârstă președinte din istoria SUA și sănătatea sa mintală este deseori un subiect de discuție. Prin această remarcă i-a făcut pe mulți americani să se îngrijoreze și de sănătatea sa fizică.

ADVERTISING

Faptul că nu a revenit cu explicații, dar nici nu a retractat, i-a determinat pe mulți să se întrebe dacă a fost o dezvăluire involuntară.

Astfel, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Andrew Bates, a precizat că este vorba de cancerul de piele pe care l-a îndepărtat înainte să ocupe funcția.

Și medicul lui Biden, dr. Kevin O’Connor, a republicat rezultatele controlului medical de anul trecut, unde nu există nicio mențiune despre cancer.

În orice caz, O’Connor pune mai degrabă cancerul de piele de care a suferit Biden pe seama expunerii la soare decât la chimicale folosite în industria petrolieră.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Este bine cunoscut că președintele Biden a petrecut mult timp în soare în tinerețe. A fost depistat cu mai multe cancere de piele localizate și au fost îndepărtate prin chirurgie Mohs înainte să preia mandatul. Aceste leziuni au fost complet extirpate și nu există în nicio zonă la acest moment suspiciunea prezenței cancerului de piele”.

Biden claims Delaware pollution to blame for his cancer

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇