Gafa colosală a unei clinici care a vrut să le facă pacienților o urare de sărbători

Gafa colosală a unei clinici care a vrut să le facă pacienților o urare de sărbători

Mai mulți pacienți ai clinicii Askern din Doncaster, Anglia, au primit, cu două zile înainte de Crăciun, un SMS prin care erau înștiințați că au o formă ”agresivă” de cancer pulmonar.

În același mesaj, li se cerea să completeze un formular care poate fi completat de pacienți doar atunci când medicul crede că aceștia au mai puțin de șase luni de trăit, transmite BBC.

Din fericire, totul s-a dovedit a fi o eroare, intenția clinicii fiind de le transmite pacienților săi o urare cu ocazia sărbătorilor.

ADVERTISING

”Vă rugăm să acceptați sincerele noastre scuze pentru mesajul transmis anterior. Mesajul trebuia să fie ‘Vă dorim un Crăciun fericit și un An Nou fericit’”, au clarificat ulterior reprezentanții clinicii.

Askern are în jur de 8.000 de pacienți, însă nu se știe câți dintre ei au primit mesajul.

O femeie a declarat pentru BBC că s-a speriat foarte tare când a văzut SMS-ul și a mers la clinică, unde se aflau alți șase oameni la fel de panicați. O altă femeie, care aștepta rezultatele biopsiei unui nerv pigmentar, spune că s-a ”prăbușit” când a citit mesajul și a reușit cu greu să vorbească cu cineva de la clinică.

ADVERTISING

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇