Fratele bărbatului care a murit după ce a fost trimis acasa de la spitalul din Urziceni: A ieșit fără o foaie, fără tratament, fără nimic

Fratele bărbatului care a murit după ce a fost trimis acasa de la spitalul din Urziceni: A ieșit fără o foaie, fără tratament, fără nimic

Bărbatul care a fost externat de la Spitalul Urziceni, deși îi era rău, şi a murit acasă nu a primit din partea medicilor care l-au tratat nicio foaie, niciun tratament, spune fratele acestuia.

”Ieri, în jurul orei 16.30, m-a sunat fratele meu că simte că moare, se simte foarte rău. Am ajuns, am stat 20 de minute, după îmi zice fratele că doctora care era de serviciu îi spune: cum ai stat două zile cu dureri în piept și nu poți să mai stai 20 de minute? După ce a ieșit de acolo, a ieșit fără nicio foaie, fără niciun tratament, fără nimic. Am ajuns cu el acasă, s-a jucat cu fii-mea, în loc să se joace cu fii-sa ultima dată… Și i-am dat mesaj la 10 jumătate dacă e bine și nu mi-a mai răspuns. Și la 3 și 20 m-au sunat că a murit”, a declarat bărbatul pentru Digi24.

ADVERTISING

Luni dimineață, polițiștii din Fierbinți Târg au fost sesizați, prin apel 112, că un bărbat de 32 de ani din Fierbinții de Jos a murit în locuința sa.

El a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița pentru necropsie și stabilirea cauzei decesului, iar poliţiştii fac anchetă pentru ucidere din culpă.

„Din verificările efectuate a reieșit că pacientul s-ar fi prezentat în cursul nopții trecute la o unitate medicală de pe raza municipiului Urziceni unde a primit îngrijiri medicale, ulterior revenind la domiciliu, unde a decedat. În continuare se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu”, informează Poliția Ialomița, citată de Mediafax.

ADVERTISING

De altfel, oamenii care locuiesc în zonă spun că cei de la spital îi trimit acasă, chiar dacă nu primesc tratament.

”Acum am plecat cu dureri. Am venit cu perfuzia cumpărată de mine și acum mi-a dat să îmi cumpăr perfuzie. Am venit și aseară și dl doctor m-a dat afară, cine vine îl dă afară. N-avem, nu pot să îți fac nimic. Pentru ce e spitalul ăsta?”, a declarat un pacient.

Este acelaşi spital unde o femeie a născut pe trotuar, în curte, după ce i-a fost refuzată internarea.

Au fost deschise două dosare penale la spitalul din Urziceni: unul pentru moartea bărbatului și celălalt pentru nașterea pe trotuarul din fața spitalului. Managerul spune însă că nu are motive să își dea demisia. A fost amendat cu 4.000 de lei de Inspecția Sanitară.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇