Frate și soră din Brăila, care au făcut doi copii împreună, au fost condamnați definitiv cu suspendare

Frate și soră din Brăila, care au făcut doi copii împreună, au fost condamnați definitiv cu suspendare

Doi tineri, frate și soră din Brăila, care au întreținut relații sexuale în urma cărora au rezultat și copii, au fost condamnați la închisoare cu suspendare.

B. F. a fost condamnat la pedeapsa un an și 4 luni de închisoare, iar B.A. la un an de închisoare pentru incest, cu suspendarea executării, scrie Obiectiv Vocea Brăilei.

Decizia pronunțată de Judecătoria Făurei fusese atacată de procurori care au cerut pedepse mai aspre.

Magistrații Curții de Apel Galați au respins însă, ca fiind nefondat, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei și au menținut sentința dată în primă instanță. Decizia este definitivă.

ADVERTISING

Cei doi, frate și soră, au fost trimiși în judecată de procurori, pentru săvârșirea a două infracțiuni de incest, în perioada anilor 2018 – 2019.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au efectuat ancheta în acest caz, iar în noiembrie 2021, procurorii i-au trimis în judecată pe B.F. și B.A..

“Din probele administrate în cauză rezultă că, în perioada 2018 - 2019, fiind rude de gradul II, respectiv frate și soră, inculpații B.F. și B.A. au întreținut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Vodă, județul Brăila, raporturi ce au avut ca urmare conceperea și nașterea minorilor B.C.R. și B.R.D”, au stabilit procurorii.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇