Focar de COVID-19 la Școala de Poliție de la Câmpina

Focar de COVID-19 la Școala de Poliție de la Câmpina

Mai mulți elevi ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina au fost depistați cu COVID-19. Ei urmau sa susțină în aceste zile examenele de absolvire.

”În perioada 5 – 18 decembrie 2020, în Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor Nicolae Golescu Slatina, se desfășoară sesiunea de absolvire a seriei de elevi februarie – decembrie 2020.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Premergător începerii probelor de examen, toți cei 761 de elevi/candidați înscriși la sesiunea de absolvire au fost testați COVID-19, cu testul rapid.

În urma testării, 11 dintre candidați au fost depistați pozitiv COVID-19", au transmis reprezentanții școlii, conform Realitatea de Prahova.

Aceștia au precizat că elevii au fost izolați în spații special amenajate de la nivelul școlii de poliție sau la domiciliu, în funcție de situație.

Apoi, acestora li s-au făcut și teste PCR, care au ieșit tot pozitive.

"În urma anchetei epidemiologice, s-a stabilit că mai sunt 8 elevi/candidați, contacți direct ai celor depistați pozitiv.

Pentru cei 19 elevi/candidați, a fost dispusă măsura izolării/carantinării, fiind informate direcțiile de sănătate publică din județele de domiciliu ale celor 19 persoane", au adăugat reprezentanții școlii.

Trebuie precizat că pentru elevii infectați cu COVID-19 și pentru cei care au avut contact cu ei urmează a fi organizată o sesiune specială de absolvire, în cel mai scurt timp, respectându-se perioada legală de izolare/carantinare, în condițiile prevăzute de legislația actuală.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!