Fiica lui Navalnîi își ia rămas bun de la tatăl său într-un mesaj emoționant: Ai fost și vei rămâne mereu eroul meu! (Galerie foto)

Fiica lui Navalnîi își ia rămas bun de la tatăl său într-un mesaj emoționant: Ai fost și vei rămâne mereu eroul meu! (Galerie foto)

Daria Navalnaia, fiica regretatului opozant al lui Putin Alexei Navalnîi, a postat vineri pe Instagram un mesaj în care își ia rămas bun și onorează amintirea tatălui său.

„Se întâmplă ca toată lumea să spună că părinții sunt modelul în viață, dar în cazul meu chiar este adevărat.

Tată, ai fost un exemplu pentru mulți oameni din întreaga lume. Cu optimismul tău contagios și zâmbetul sincer. Cu setea de cunoaștere și curiozitatea ta. Cu abilitatea ta incredibilă de a găsi o cale de a comunica cu oricine. Cu istețimea ta. Cu simțul umorului. Cu perseverența. Cu abilitatea de a spune cuvintele potrivite la timpul potrivit (sau o glumă pentru a-i face pe toți să se destindă într-o situație dificilă). Cu bunătatea ta. Cu credința ta în bine, în tine, în oameni.

ADVERTISING

De când eram mică m-ai învățat să trăiesc pe baza principiilor. Să trăiesc cu demnitate. Ți-ai dat viața pentru mine, pentru mama, pentru Zkhar, pentru Rusia și îți promit că îmi voi trăi viața așa cum m-ai învățat tu, ca să fii mândru de mine, și mai ales cu același zâmbet strălucitor pe față.

Ai fost și vei rămâne mereu exemplul meu. Eroul meu. Tatăl meu. Te iubesc enorm. Odihnește-te în pace”, a scris pe Instagram Daria Navalnaia.

Alexei Navalnîi a fost înmormântat, vineri, la două săptămâni de când autoritățile ruse i-au anunțat moartea.

ADVERTISING

Imaginile de la Moscova au emoționat întreaga lume. Peste 1.000 de ruși au venit să-i aducă un ultim omagiu, în ciuda amenințărilor transmise dimineață de Kremlin potrivit cărora orice adunări neautorizate în sprijinul regretatului lider al opoziţiei ruse vor încălca legea și participanții vor fi sancționați ca atare.

Coloana celor care l-au condus pe ultimul drum s-a întins pe un kilometru, oamenii au aplaudat, i-au mulțumit în cor și i-au scandat numele. În drum spre cimitir, pe străzile Moscovei a răsunat continuu scandarea „Navalnîi".

ADVERTISING

Slujba s-a desfășurat foarte rapid iar la ea au fost lăsați să participe doar aproximativ 300 de persoane, după cum a declarat echipa lui Navalnîi.

În cele din urmă, Alexei Navalnîi a fost înmormântat în acordurile melodiei „My Way", a lui Frank Sinatra.

Soția sa, Iulia Navalnaia, și copiii săi nu au putut participa la înmormântare.

SpotMedia.ro a transmis, în format LIVE TEXT, desfășurarea înmormântării - Alexei Navalnîi a fost înmormântat în aplauze și numele său a răsunat pe străzile Moscovei. Mesaj sfâșietor de la soție și amenințări de la Kremlin (Foto & Video)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇