Edilul din Argeş dispărut după ce primăria a luat foc a fost găsit într-un râu

Edilul din Argeş dispărut după ce primăria a luat foc a fost găsit într-un râu

Primarul din comuna argeşeană Beleţi-Negreşti, Mihai Marin, dat dispărut după ce instituţia pe care o conduce a fost distrusă de un foc pus intenţionat, a fost găsit de poliţişti în noaptea de marţi spre miercuri.

Paznicul unui mall din apropiere l-a văzut în apele râului Argeş. Primarul a ajuns la spital cu hipotermie şi le-a spus salvatorilor că a căzut în apă accidental, relatează ProTV.

„Pacientul a fost adus într-o hipotermie moderată, din câte am înţeles a fost scos din apă, fiind şi sumar îmbrăcat. Nu are arsuri, are nişte leziuni legate de bandajul care-i fusese făcut pentru fractură de claviculă”, a declarat medicul Marius Pascu, şef UPU Argeş.

ADVERTISING

Agent şef principal Florin Popa, purtătorul de cuvânţ al IPJ Argeş, a declarat că edilul a fost identificat în Piteşţi.

”Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri, urmând că după ce va primi îngrjiri să fie condus la sediul poliţiei oraşului Topoloveni, pentru audieri şi clarificarea tuturor aspectelor în care a fost implicat”, a explicat Popa.

În noaptea în care primăria din Beleţi Negreşţi a fost incendiată, o cameră de supraveghere l-a surprins când pleca din zonă.

ADVERTISING

Focul a distrus clădirea Primăriei şi o anexă în care se află arhiva. Incendiatorul ar fi scos mai multe dosare din dulapuri, le-a pus pe jos şi le-a stropit cu motorina cumpărată pentru utilajele de deszăpezire.

Anterior, primarul, dat dispărut de familie după incendiul care a cuprins sediul Primăriei, a fost implicat într-un accident rutier în judeţul învecinat, Gorj. Dus la spital, bărbatul a plecat şi de acolo.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇