Dorian Popa s-a vaccinat antiCovid: Eu cred cu tărie că imunizarea ne va duce către o normalitate mai rapidă

Dorian Popa s-a vaccinat antiCovid: Eu cred cu tărie că imunizarea ne va duce către o normalitate mai rapidă

Cântărețul Dorian Popa s-a vaccinat cu serul Pfizer și face apel la toți românii să se imunizeze, pentru a reveni cât mai repede la normalitate.

El a precizat că este convins că vaccinul are efecte benefice pentru sănătate.

”Suntem pregătiți să mergem către o lume mai bună, către o lume înapoi la normalitate. Eu vă arăt cu transparență și cu sinceritate ce aleg eu să fac cu viața mea și cu corpul meu. Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă.

Majoritatea prietenilor mei și cadre medicale m-au sfătuit să fac acest vaccin. Nici nu vreau să intru acum în subiectul în care eu vă spun acum că nu am fost plătit să fac asta. A fost vorba despre o alegere pe care eu am făcut-o în ceea ce privește sănătatea mea”, a declarat Dorian Popa.

ADVERTISING

Cântărețul a spus că a făcut nenumărate vaccinuri, ”pentru toate bolile nebune”, și nu s-a temut nicio clipă de serul antiCovid.

„Am făcut vaccin pentru toate bolile nebune, de ce nu aș vrea să fac și acest vaccin în ideea că poate vom ajuta lucrurile să meargă mai repede. Când am plecat în Africa am făcut 5 vaccinuri, când am plecat în Asia am făcut 4 vaccinuri și când am plecat în Madagascar am făcut alte 4 sau 5 vaccinuri. Să fim serioși, fraților!”, a subliniat Dorian Popa.

Clipul în care cântărețul arată momentul vaccinării și impresiile de după imunizare a fost publicat vineri pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

????HÂTZ! Dorian Popa s-a vaccinat!„Când am plecat în Africa am făcut 5 vaccinuri, când am plecat în Asia am făcut 4...

Publicată de RO Vaccinare pe Joi, 22 aprilie 2021

Și actorul Mihai Bendeac s-a imunizat, la începutul lunii aprilie, cu vaccinul AstraZeneca, și și-a încurajat fanii să facă la fel.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇