Discurs anti occidental în ultima apariție a Dariei Dughina: Nu știu unde se află Rusia și Ucraina, dar vor război (Video)

Discurs anti occidental în ultima apariție a Dariei Dughina: Nu știu unde se află Rusia și Ucraina, dar vor război (Video)

Ultima apariție la televiziunea rusă de stat a Dariei Dughina, fiica lui Alexander Dughin, numit „creierul lui Putin”, a avut loc joi.

În cadrul unui talk-show, aceasta a avut un discurs anti occidental, afirmând că oamenii din Vest trăiesc într-un vis dat de hegemonia globală.

Mai mult, Daria Dughina a spus că occidentalii au nevoie să fie alimentați cu ideea acestui război, pentru a putea fi controlați și societatea să nu se fragmenteze, se arată într-o înregistrare postată pe Twitter de Francis Scarr, jurnalist la serviciul de monitorizare online al BBC.

ADVERTISING

Fiica lui Alexander Dughin a citat un sondaj realizat de Fox News și a afirmat că cercetarea a demonstrat că americanii nu știu să arate pe hartă unde se află Ucraina și Rusia.

„Recent, Fox News a realizat un sondaj pe străzile din marile orașe americane, mai mult în zonele de coastă. Și oamenii nu au știut să arate pe hartă unde se află Ucraina și Rusia. Ei arătau spre Australia. Dar ei erau 100% siguri că trebuie purtat un conflict activ împotriva Rusiei. Poate chiar să se implice în conflict", a afirmat Daria Dughina.

„Ghidul spiritual” al lui Vladimir Putin, Alexander Dughin, a scăpat de un atac cu maşină-capcană, atentat în care însă şi-a pierdut viaţa fiica sa, Daria.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Filosoful şi naţionalistul rus  - despre care se spune că este un arhitect al războiului din Ucraina şi este supranumit „Rasputinul lui Putin” - a schimbat maşinile cu fiica sa în ultimul moment, sâmbătă seara.

Un fost deputat rus susține că partizanii ruși sunt responsabili pentru atentat. Ilya Ponomarev, fost membru al Dumei a Rusiei, care a fost expulzat pentru activități anti-Kremlin, a susținut că explozia de sâmbătă seara a fost opera Armatei Naționale Republicane.

Este un grup clandestin care lucrează în interiorul Rusiei pentru a răsturna regimul lui Putin, afirmă fostul deputat.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇