Director din Corpul de control al premierului, găsit mort într-o cameră de hotel din Constanţa

Director din Corpul de control al premierului, găsit mort într-o cameră de hotel din Constanţa

Fostul director al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor Claudiu Bejan, director de cabinet la Corpul de control al premierului, a fost găsit decedat joi, în camera unui hotel din municipiul Constanţa.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani. Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că în cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.

ADVERTISING

Potrivit unor surse judiciare, victima este Claudiu Bejan, fost director al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, în prezent, director de cabinet în cadrul Corpului de control al premierului.

Ministerul Justiţiei a transmis un mesaj în care îşi exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a chestorului de poliţie penitenciară (r) Cătălin Claudiu Bejan, fost director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

”Pe parcursul activităţii sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al poliţiştilor de penitenciare”, precizează MJ.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇