Dezbaterea zilei: Ar trebui Nicușor Dan să se tundă? Ce zic bucureștenii

Dezbaterea zilei: Ar trebui Nicușor Dan să se tundă? Ce zic bucureștenii

Ar trebui Nicușor Dan să se tundă sau nu? Aceasta este dezbaterea zilei, pe care însuși primarul Capitalei a lansat-o, el cerând un sondaj în acest sens.

La doar 2 ore după lansarea provocării în mediul online, pare că bucureștenii l-ar îndemna pe edil către frizer, însă sunt și mulți oameni care nu văd în asta o necesitate.

Nicușor Dan a fost întrebat vineri, în timpul unei conferințe de presă la Primăria Municipiului București, de ce nu se tunde.

„Vă schimbați coafura? V-ați certat cu frizerul?”, a fost întrebarea unui reporter.

ADVERTISING

Primarul general al Capitalei a început să râdă.

„Să facem un sondaj în rândul bucureștenilor, să vedem dacă trebuie să mă tund”, a fost răspunsul său.

Iar USR Tineret nu a lăsat bucureștenii să aștepte prea mult, și a lansat deja sondajul cu două emoticoane: inimioară pentru NU și o față care râde ”Ha ha” pentru DA.

Până la ora actuală, 1.700 de persoane au răspuns provocării, cei mai mulți fiind de părere că Nicușor Dan ar avea nevoie de intervenția unui frizer.

Dintre acestea, puțin peste 700 de oameni au dat inimioară, însemnând că Nicușor Dan nu ar trebui să se tundă. 988 de persoane au dat ”Ha ha”, însemnând că, în opinia lor, primarul Capitalei ar trebui să se tundă.

Okay. Aici e sondajul ????

Publicată de USR Tineret pe Vineri, 21 mai 2021

Despre dezbaterea zilei a vorbit și senatorul Alina Gorghiu, care este, de asemenea, de părere că edilul ar trebui să se tundă, dar recunoaște că are umor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Ireal, dar adevărat! Viralul zilei este declarația lui Nicușor Dan: Iar sondajul merge ca pâinea caldă. Credeți că ar trebui să se tundă primarul Capitalei? Eu zic că da. Chiar dacă sunt senator de Timiș. PS. Nicușor are umor”, a afirmat Alina Gorghiu, citată de Mediafax.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇