Deva: O fetiță de un an și opt luni a căzut de la etajul 9 UPDATE

Deva: O fetiță de un an și opt luni a căzut de la etajul 9 <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

O fetiţă de un an şi opt luni a ajuns la spital, duminică, după ce a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc din Deva. Incidentul s-ar fi produs într-un moment de neatenţie al părinţilor, însă poliţiştii fac verificări în acest caz.

UPDATE: IPJ Hunedoara a anunţat, duminică seară, că fetiţa de un an şi opt luni care a căzut de la etajul al nouălea al unui bloc din Deva a murit. Decesul a survenit la spital, deşi echipele medicale au făcut manevre de resuscitate timp de două ore. Deocamdată, nu au fost anunţate concluzii preliminare ale verificărilor.

ADVERTISING

„Astăzi, în jurul orei 10:00, Poliţia Municipiului Deva fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o minoră în vârstă de un an şi opt luni ar fi căzut accidental de la etajul nouă al unui bloc din municipiul Deva, într-un moment de neatenţie al părinţilor”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Fetița a fost găsită de medici în fața blocului turn, cu multiple traumatisme și în stop cardio-respirator.

Medicii de la Ambulanță au inițiat manevrele de resuscitare, iar apoi, fetiţa a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la U.P.U Deva.

ADVERTISING

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor în care a survenit acest incident.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇