Descinderi în Centrul Vechi al Capitalei: 8 localuri sancționate de Poliție

Descinderi în Centrul Vechi al Capitalei: 8 localuri sancționate de Poliție

Opt terase şi restaurante din Centrul Vechi au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 26.600 de lei, în urma unor acţiuni de control desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute.

De asemenea, administratorul unui târg tradiţional organizat în Sectorul 4 a fost amendat cu 24.000 de lei, a informat Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti, pe pagina sa de Facebook.

Poliţiştii locali au verificat modul în care administratorii restaurantelor şi teraselor din Centrul Vechi respectă normele de protecţie a mediului, precum şi dacă este menţinută starea de curăţenie a domeniului public în zonele destinate precolectării deşeurilor menajere.

„Toate cele opt unităţi de alimentaţie publică verificate de către poliţiştii locali ai DGPLCMB au fost depistate cu nereguli şi au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 26.600 de lei.

ADVERTISING

Au fost constatate încălcări ale legislaţiei cu privire la comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, la drepturile de autor, dar şi a HCGMB 120/2010 privind aprobarea normelor de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti", a menţionat sursa citată.

Administratorul târgului tradiţional organizat în Sectorul 4 a primit patru amenzi pentru încălcarea legislaţiei referitoare la comerţul cu produse şi servicii de piaţă.

Poliţia locală a precizat că va continua acţiunile de control.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇