Amendă de 4.000 de lei după ce un elicopter privat a aterizat pe șosea, lângă mânăstirea Lainici. Pasager de vază era un jurnalist religios

Amendă de 4.000 de lei după ce un elicopter privat a aterizat pe șosea, lângă mânăstirea Lainici. Pasager de vază era un jurnalist religios

Un elicopter a aterizat în weekend, pe șosea, în apropierea mănăstirii Lainici din judeţul Gorj, iar circulația în zonă a fost blocată.

Elicopterul l-a adus la mânăstire pe Răzvan Bucuroiu, director editorial la „Lumea Credinței”.

Evenimentul a ajuns în atenţia Poliţiei după ce Bucuroiu a postat pe Facebook imagini, precizând că ”începe să îi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie”.

Luni, poliţiştii din Gorj au identificat şi amendat operatorul de transport aerian cu 4.000 de lei.

Bucuroiu a postat iniţial imagini cu elicopterul aterizat la Lainici, cu el şi cu prelaţi alături de aparatul de zbor, însoţite de mesajul: ”Am recidivat, de data aceasta la Lainici. Chestia e că începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie. Joacă de băieţi mari, dar ne-a cam zgâlţâit în Defileu…”.

image-16
Foto: Radio Infinit

Ulterior, unele dintre imagini au fost şterse, pe reţeaua de socializare fiind păstrată o fotografie a lăcaşului de cult, realizată din aparatul de zbor şi o fotografie a jurnalistului, transmite News.ro. 

ADVERTISING

Acesta a ţinut să comenteze reacţiile provocate de postarea sa legată de faptul că s-a deplasat cu elicopterul la mănăstire: ”Nu mă gândeam că o astfel de postare va genera bârfe aiuritoare, comentarii halucinante. Dar ne-am obişnuit cu asta în mediul nostru mioritic, nu-i aşa? Din ţânţar armăsar, din simplu ziarist proprietar de elicopter...”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇