Deputatul AUR acuzat că și-a bătut soția a șters postarea în care prezenta varianta sa asupra evenimentelor

Deputatul AUR acuzat că și-a bătut soția a șters postarea în care prezenta varianta sa asupra evenimentelor

Deputatul AUR Dumitru Viorel Focşa, acuzat că şi-a bătut soţia, a şters de pe Facebook postarea în care explica varianta sa cu privire la cele întâmplate. În acea postare, el susţinea că nu a lovit-o pe aceasta, ci doar a luat-o cu mâna de după gât şi a tras-o cu fruntea spre fruntea lui, iar ulterior, în timpul unei alte ”busculade”, ea ar fi fost ”atinsă şi de uşa camerei”.

Postarea de vineri în care Dumitru Viorel Focşa prezenta varianta sa privind acuzaţiile care i se aduc că şi-a bătut soţia a fost ştearsă de pe Facebook.

În postare, deputatul AUR descria detaliat momentul agresiunii.

După ce i-a cerut soției să nu mai intervină în administrarea medicației pentru fiul ei, iar aceasta i-a răspuns „vezi-ți de curvele tale”, reproșându-i like-urile pe Facebook date unor doamne sau fete, cu poze unele mai sumar îmbrăcate, a făcut, spune deputatul AUR, „un gest regretabil”: „am luat-o de după gât și i-am strigat în față că nu mai rezist, nu mai pot, căci, cu "gândirea din capul ei mă face și pe mine cu capul!"....și am tras-o cu fruntea ei către fruntea mea. Din disperare, din durerea că nu sunt înțeles de ea, am făcut acest gest într-un mod nu foarte elegant, ba chiar brutal. Atât a fost tot! (...) Dacă printre vorbele mele, mai mult stigate, "tu cu capul ăsta mă înnebunești de cap!", dupa ce am făcut asta de două ori, ea a fugit spre telefonul din dormitor strigând că sună la 112, dar acolo, la ușa dormitorului a mai fost o busculadă și a fost atinsă și de ușa camerei, atunci am văzut că-i sângerează nasul”.

ADVERTISING

Deputatul AUR povestestea în continuare că „soția a reușit să fugă în curtea vecinului, membru PSD, și să-i alarmeze”, după care aceasta a sunat la 112.

Dumitru Focșa dădea vina pentru incidentul violent pe gelozia extremă a soției și spunea că agresiunea s-a petrecut pe fondul acumulării de frustrări si stress, ajunse la cote maxime.

El mai spunea că de când a intrat în politică, viața de familie s-a schimbat „covârșitor de mult”, că a fost mai mult pe drumuri dorind să facă cât mai mult pentru români, dădea detalii despre căsătorie și copiii fiecăruia (inclusiv medicale).

După care vorbea despre puseurile tot mai dese de gelozie ale soției, care erau urmate de "fuga la mama": „Incidentul generat de soție prin gelozie extremă, după ce la ultima plecare de acasă (eu nefiind prezent!), în 27 decembrie 2022, cu revenire în 31 decembrie seara, care s-a lăsat cu sustragerea telefonului alocat de Parlament de pe care a virat suma de 3000 lei din banii alocați cabinetului parlamentar (din suma forfetară!), a sădit in inima mea neincredere și am blocat acesul la telefoanele mele. Asta a produs și mai mare frustrare pentru ea”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Deputatul AUR mai spunea că a înțeles-o mereu pe soție, pentru că „(...) Ea era aceea persoană care îmi scrobea cămășile mele oriunde mergeam în public, ea avea grijă de cei doi copii acasă”.

Momentul de violență îl numea „un moment de cumpănă, generat de doi adulți care nu au reușit să-și gestioneze emoțiile, fie prin lipsa unei comunicări corespunzătoare, fie prin orgoliile scăpate de sub control”.

Mai spunea și că are în vedere să meargă la un consilier împreună cu soția, „chiar dacă am văzut o dorință a ei de a se răzbuna pe mine, intrând în casa unui pesedist pentru ajutor. Soția acestuia fiind în Biroul OL PSD Lumina”.

ADVERTISING

În final, Dumitru Focșa spunea că, dacă conducerea AUR îi va cere să-și dea demisia din Parlamentul României, o va face spre binele colegilor și al românilor care cred în AUR, după care lansa un atac către „lichelele și slugoii sistemului” care „s-au trezit acum lupi moraliști” și „măscăricii care se cred mari jurnaliști”.

Iată aici postarea integrală ștearsă de deputatul AUR.

Deputatul AUR de Constanţa Dumitru Focşa şi-a agresat soţia, în noaptea de miercuri spre joi, femeia refuzând să meargă la spital, dar şi să fie emis un ordin de restricţie împotriva soţul său. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇