Defecțiune la stația de metrou Tineretului: Circulația a fost afectată și pasagerii, evacuați (Video)

Defecțiune la stația de metrou Tineretului: Circulația a fost afectată și pasagerii, evacuați (Video)

O explozie urmată s-a auzit duminică seara la o garnitură de metrou care se afla în staţia Tineretului. Pasagerii au fost evacuați și la fața locului au sosit pompierii. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Problema tehnică ar fi apărut la o şină, iar prin forța de frecare dintre roată și şină s-ar fi produs explozia, relatează Mediafax.

Explozia a degajat fum puternic. Imaginile au fost postate pe Facebook (foto).

https://www.facebook.com/TeIubimRomania/videos/666429973999729/

Într-un comunicat de presă, Metrorex informează că, în jurul orei 20:40, la stația de metrou Tineretului a fost sesizată o defecțiune la trenul care circula pe firul 2, motiv pentru care s-a intervenit, iar circulația a fost reorganizată.

ADVERTISING

”Conform procedurilor aplicabile în astfel de situații, echipele Metrorex au intervenit cu acțiuni specifice pentru remedierea și degajarea situației.(...)

Facem mențiunea ca siguranța publicului călător nu a fost pusă în pericol în nicio secundă, acesta fiind informat permanent prin instalațiile de sonorizare de la nivel peron.

Începând cu ora 21:50 situația a fost remediată și circulația a fost reluată în condiții normale. Precizăm că stația de metrou Tineretului se află pe Magistrala a 2 a, care este propusă pentru modernizare, fiind necesară realizarea și modernizarea instalației Interlocking. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Metrorex.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇