Cursă ca în filme la Sibiu: Un șofer de 20 de ani a încălcat toate regulile ca să scape de polițiști, dar n-a reușit

Cursă ca în filme la Sibiu: Un șofer de 20 de ani a încălcat toate regulile ca să scape de polițiști, dar n-a reușit

Poliţia Sibiu a publicat, vineri seară, imagini cu un echipaj care urmăreşte în trafic un tânăr de 20 de ani care nu a acordat prioritate pietonilor şi maşinilor, a lovit un autoturism parcat şi a depăşit prin dreapta o coloană de maşini.

”Polițiștii l-au testat cu aparatul alcotest și drug test, ambele teste fiind negative. Șoferul a fost ’felicitat’ atât cu o modestă amendă în valoare de 3.190 lei, cât și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 180 zile”, se arată pe pagina de Facebook a Poliției Sibiu, unde au fost publicate și imaginile.

Nici nu știm cum să o catalogăm???? Sfidare a tuturor participanților la trafic ( pe cea referitoare la Poliție o trecem cu…

Publicată de Politia Sibiu pe Vineri, 25 iunie 2021

Poliţiştii povestesc şi cum s-a derulat urmărirea: ”Tânărul şofer, la trecerea pentru pietoni de pe B-dul G-ral Vasile Milea intersecţie cu str. Revolutiei, nu acordă prioritate de trecere unui pieton aflat în traversarea regulamentară a părţii carosabile, moment în care echipajul de poliţie din cadrul Serviciului Rutier, aflat pe banda nr. 1, porneşte în urmărirea acestuia. Deşi sistemul acustic şi luminos al autospecialei de poliţie este în funcţiune, asta nu îl determină deloc pe şofer să oprească”.

ADVERTISING

Tânărul a continuat deplasarea, nu a acordat prioritate într-un sens giratoriu, iar în apropierea centrului a depăşit prin dreapta o coloană de maşini.

”Efectuează neregulamentar manevra de depăşire prin dreapta şi intră în coliziune cu un autovehicul, însă îşi continuă deplasarea către Şos. Alba Iulia. În sensul giratoriu Bvd. Unirii cu Bvd. Corneliu Coposu, şoferul pătrunde fără să se asigure şi fără să acorde prioritate de trecere vehiculelor din sensul giratoriu. Ajuns din urmă de poliţişti, şoferul virează dreapta spre Piaţa Unirii, însă, realizând că nu mai are unde înainta, în sfârşit opreşte”, au mai povestit poliţiştii.

ADVERTISING

”Rugăm insistent, conduceţi cu prudenţă! Astfel de comportamente în trafic nu au niciodată un final fericit”, au mai transmis poliţiştii.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇