Cum a furat un hoț bijuterii de aproape 900.000 de lei dintr-un magazin din Craiova: Pe burtă, cu lanterna în gură (Video)

Cum a furat un hoț bijuterii de aproape 900.000 de lei dintr-un magazin din Craiova: Pe burtă, cu lanterna în gură (Video)

Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi după ce, la începutul lunii septembrie, au furat bijuterii în valoare de aproape 900.000 de lei dintr-un magazin din Craiova. Ei au fost prinşi abia acum pe aeroportul din Otopeni.

Reprezentanţii IPJ Dolj au anunţat, miercuri, că un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 32 de ani, ambii din comuna Călineşti, judeţul Teleorman, au fost reţinuţi de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind bănuiţi de furt calificat.

Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din Craiova că, în noaptea de 5 spre 6 septembrie, persoane necunoscute au intrat într-un magazin de pe strada Brestei, de unde au furat mai multe bijuterii.

ADVERTISING

Poliţiştii au stabilit că, în noaptea respectivă din septembrie, "bărbatul, având faţa mascată şi prin dislocarea unui perete exterior, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale de unde ar fi sustras bijuterii din aur şi argint, femeia rămânând în afara clădirii în scopul asigurării locului faptei, fiind creat astfel un prejudiciu de aproximativ 880.000 de lei”. 

Cei doi au fost filmaţi în momentul jafului.

În imagini se vede cum bărbatul care a pătruns în magazin se târăște pe burtă, cel mai probabil, pentru a nu fi surprins de senzorii sistemului de alarmă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Are fața mascată, o sacoșă la el și în gură ține o lanternă, cu care își luminează drumul.

Ajunge în dreptul unor dulapuri și începe să scotocească.

Filmați în timp ce furau dintr-un magazin de bijuterii din Craiova

Cei doi au fost prinşi, marţi, în incinta Aeroportului Internaţional ”Henri Coandă”, preluaţi şi duşi la audieri la sediul IPJ Dolj, iar apoi a fost luată măsura reţinerii lor pentru 24 de ore.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇