Cum arată casa de vacanță făcută ilegal într-o zonă protejată de medicii din cazul stimulatoarelor cardiace (Video)

Cum arată casa de vacanță făcută ilegal într-o zonă protejată de medicii din cazul stimulatoarelor cardiace (Video)

Medicul cardiolog Dan Tesloianu, cercetat în dosarul stimulatoarelor cardiace extrase din cadavre și montate la pacienți, ar fi construit ilegal o cabană de vacanță împreună cu un alt medic.

Anchetatorii verifică modul în care a fost ridicată cabana situată într-o arie protejată din localitatea Movileni, județul Iași.

Cabana aparţine Andreei Maria Ursaru, medic în echipa lui Dan Tesloianu, iar femeia ar fi foarte apropiată de acesta, scrie Ziarul de Iași.

Potrivit unor surse, terenul respectiv ar aparţine companiei Panifocm, care are imediat lângă o tarla agricolă, iar medicul Andreea Maria Ursaru ar deţine un contract de comodat cu compania.

ADVERTISING

Construcţia ar fi fost realizată fără autorizaţie de construcţie. Primarul localității a declarat pentru ProTv că primăria nu a eliberat autorizație pentru construcția respectivă.

Cabana cardiologilor ieseni din dosarul Tesloianu

Andreea Maria Ursaru a fost chemată la audieri vineri, împreună cu alţi cinci medici colegi, în frunte cu Dan Tesloianu, cât şi un asistent medical care ar fi martorul cheie din dosar.

Femeia este medic cardiolog şi este specializată în stimulatoare şi defibrilatoare cardiace implantabile. Ea lucrează în cadrul Laboratorului de Cardiologie Intervenţionala a Spitalului „Sf. Spiridon” Iaşi şi la Spitalul Providenţa.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vineri, medicul Dan Tesloianu a fost arestat pentru 30 de zile.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇