Cum a devenit un cuplu de puști din Austria spaima Europei

Cum a devenit un cuplu de puști din Austria spaima Europei

Doi adolescenţi din Austria au ajuns să fie căutaţi în toată Europa după ce au plecat de la un restaurant fără să plătească, iar apoi au lovit-o cu maşina pe patroană.

Cei doi adolescenţi, o tânără de 16 ani şi un băiat de 17 ani, au fost daţi în urmărire în întreaga Europă, a anunţat vineri parchetul din oraşul Graz, din sudul Austriei.

Ei erau urmăriţi sub suspiciunea de tentativă de crimă, după ce au plecat fără să plătească nota la restaurant şi apoi au lovit cu maşina pe proprietară, au anunţat autorităţile austriece, citate de dpa.

Parchetul din Graz a confirmat arestarea celor doi abia sâmbătă, la o staţie de benzină din Croaţia.

Patroana de 41 de ani a unui restaurant de sushi din Linz le-a stat în cale celor doi adolescenţi miercuri seară, când încercau să plece fără să plătească şi a fost lovită de automobilul SUV în care se aflau.

Femeia a suferit o fractură a pelvisului şi prezintă răni la stomac şi plămâni, a declarat fiul ei pentru postul public ORF.

Incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Verificând plăcuţele de înmatriculare, poliţiştii au descoperit că proprietara maşinii era mama adolescentei, care locuieşte în Graz.

În Austria, adolescenţii pot obţine permis de conducere la vârsta de 17 ani. Poliţia crede totuşi că tânăra de 16 ani conducea autovehiculul.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇