Conducerea Poliției Olt are coronavirus

Conducerea Poliției Olt are coronavirus

Şase poliţişti din cadrul IPJ Olt, printre care şi inspectorul şef şi unul dintre adjuncţi, au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Toţi şase se află la domiciliu.

Şeful Poliţiei Olt, unul dintre adjuncţii săi şi alţi patru poliţişti din cadrul IPJ Olt au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Aceştia au luat boala de la un ofiţer care lucrează la Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice.

Vineri, peste 10 poliţişti care au intrat în contact direct cu poliţistul de la SICE, confirmat cu COVID-19, au fost testaţi. Cinci dintre ei, printre care şi şefii Poliţiei Olt au fost confirmaţi cu infecţie cu SARS-COV2. Toţi se află la domiciliu, potrivit unor surse din cadrul IPJ Olt.

ADVERTISING

De la începutul epidemiei şi până acum, nouă poliţişti din Olt s-au îmbolnăvit de COVID-19. Unul dintre ei a murit.

Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că activitatea instituţiei nu este afectată, întrucât capacitatea de asigurare a intervenţiilor este gestionată corespunzător.

„Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecţia personalului, schimbarea programului de lucru pentru distanţarea socială, utilizarea materialelor de protecţie şi dezinfectare, au fost aplicate măsurile suplimentare pentru dezinfectarea spaţiilor de lucru şi mijloacelor auto în vederea prevenirii răspândirii virusului“, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇