Colonelul care a accidentat mortal o femeie în Popești-Leordeni n-ar fi fost drogat. Analiza IML confirmă doar consumul de alcool

Colonelul care a accidentat mortal o femeie în Popești-Leordeni n-ar fi fost drogat. Analiza IML confirmă doar consumul de alcool

Şoferul care a provocat accidentul mortal de la Popeşti-Leordeni nu ar fi fost drogat, potrivit analizei toxicologice emise de Institutul de Medicină Legală.

”În cazul privind accidentul rutier din data de 2 septembrie a.c., produs pe strada Unirii, din localitatea Popeşti Leordeni, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altei victime, facem precizarea că, în urma recoltării de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei în organism a consumului de alcool şi substanţe psihoactive, precizăm faptul că Buletinul de Analiză Toxicologică, emis de Institutul de Medicină Legală «Mina Minovici» Bucureşti, a indicat o valoare pozitivă la consumul de alcool şi o valoare negativă la consumul de substanţe psihoactive”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov.

ADVERTISING

Poliţiştii l-au testat pe loc, sâmbătă, pe şofer cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive. Dar iată că analizele IML infirmă că era drogat.

O femeie a murit şi o alta fost rănită sâmbătă, în urma unui accident provocat în Popeşti-Leordeni de un şofer beat. De asemenea, cinci maşini parcate au fost avariate.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISING

Este vorba despre un fost polițist-șef la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) București, susține parlamentarul Dumitru Coarnă.

„Este fost polițist, colonel în rezervă. Nu o să-i spun numele. A fost șef la BCCO București, fost șef de cabinet al ministrului Dejeu. Din informațiile mele, se pare că avea probleme cu alcoolul demult, a fost transferat la un moment dat. Avea probleme încă de când era activ, s-a pensionat în 2015-2016. A fost un protejat al sistemului".

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇