Șoferul băut și drogat care a ucis o femeie în Popești Leordeni este fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate

Șoferul băut și drogat care a ucis o femeie în Popești Leordeni este fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate

Șoferul beat şi drogat care a provocat sâmbătă un accident la Popești Leordeni, în urma căruia o femeie a murit, este fost polițist-șef la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) București, susține parlamentarul Dumitru Coarnă.

„Este fost polițist, colonel în rezervă. Nu o să-i spun numele. A fost șef la BCCO București, fost șef de cabinet al ministrului Dejeu. Din informațiile mele, se pare că avea probleme cu alcoolul de mult, a fost transferat la un moment dat. Avea probleme încă de când era activ, s-a pensionat în 2015-2016. A fost un protejat al sistemului.

ADVERTISING

Am lucrat foarte mulți ani în sistem și sunt dezamăgit. Știu cum se procedază, cum se venea cu influențe în dosarele penale. Eu făceam sesizări, plângeri, denunțuri, dar sistemul nu cecetează”, a spus Dumitru Coarnă, potrivit Realitatea TV.

Surse G4Media.ro spun că ar fi vorba despre colonelul în rezervă Constantin Păun.

O femeie a murit şi o alta fost rănită sâmbătă, în urma unui accident provocat în Popeşti-Lerodeni de un şofer beat şi aflat sub influenţa drogurilor. De asemenea, cinci maşini parcate au fost avariate. Bărbatul, care are 59 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore.

ADVERTISING

”La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Unirii, din localitatea Popeşti Leordeni, un autoturism a lovit o femeie şi 5 autoturisme, parcate pe partea carosabilă.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 şi 56 de ani”, anunţă IPJ Ilfov.

ADVERTISING

Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două spitale însă ulterior, femeia, în vârstă de 56 de ani, a decedat.

Poliţiştii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇