Clotilde Armand a depus încă o plângere la DNA împotriva primarului Tudorache. Acuză că a fost urmărită și filată de Poliția Locală la ordinul edilului

Clotilde Armand a depus încă o plângere la DNA împotriva primarului Tudorache. Acuză că a fost urmărită și filată de Poliția Locală la ordinul edilului

Clotilde Armand, candidat la Primăria Sectorului 1 din București din partea USR PLUS, a depus o plângere la DNA împotriva primarului Daniel Tudorache (PSD) și a șefilor Poliției Locale.

Ea acuză că a fost urmărită și filată la protestele din 2017 și spune că ”aceste practici deprinse de la Securtatea comunistă nu trebuie tolerate”.

Am depus la DNA plângere împotriva primarului Sectoului 1 și împotriva șefilor poliției locale pentru că am fost urmărită și filată de Poliția Locală la protestele din 2017. Aceste practici deprinse de la Securitatea comunistă nu trebuie tolerate. Am încredere în Justiția română. La 30 de ani de când eroii Revoluției Române au murit strigând ''Libertate!'' nu este acceptabil așa ceva”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

ADVERTISING

Anterior, Clotilde Armand a spus că a aflat din presă că a fost urmărită și filată de Poliția Locală Sector 1 la ordinul actualului primar.

Potrivit acesteia, prin dispoziția lui Daniel Tudorache, a fost înființat un departament secret pentru urmărirea ei.

Clotilde Armand a distribuit pe Facebook un articol de la JustNews, în care este publicat un document despre care portalul citat spune că ”ilustrează fără tăgadă că, la ordin, au fost folosite, în zilele din ianuarie-februarie 2017, resurse ale statului pentru a fi monitorizați adversari politici. Primul exemplu pe care îl oferim cititorilor este cel al politicianului USR, Clotilde Armand, care, în data de 22 februarie 2017, a fost urmărită și fotografiată în timp ce participa la manifestația pașnică din Piața Victoriei, de către angajați, de sex feminin, ai Poliției Locale a Sectorului 1”.

ADVERTISING

”Este șocant să aflu din presă că am fost urmărită și filată de Poliția Locală Sector 1 la ordinul actualului primar pesedist. În cadrul Poliției Locale Sector 1 a fost înființat prin dispoziția primarului un departament secret pentru urmărirea mea.

Primarul a folosit această instituţie pentru a face poliție politică. Există angajaţi ai Poliţiei Locale care au tăinuit și ascund adevărata lor activitate. Aceste practici sunt demne de Rusia lui Putin. Nu voi tolera aşa ceva. Primarul actual trebuie să răspundă în faţa Justiţiei pentru asemenea dispoziţii”, a precizat Clotilde Armand.

Clotilde Armand a depus și alte plângeri împotriva lui Tudorache

Aceasta nu e prima plângere depusă de Clotilde Armand împotriva primarului PSD al Sectorului 1.

ADVERTISING

Săptămâna trecută, ea a anunțat că depune o plângere penală după ce Dan Tudorache a lansat un anunț de achiziție pentru tablete.

”Vreți să știți cum arată ultimul tun din bani publici dat pe final de mandat de primarul pesedist de la Sectorul 1?Aflu că într-o publicație destul de obscură a fost publicat un anunț de Primăria Sectorului 1.

Anunțul ne informează că Primăria (prin Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi Unităţilor Sanitare Publice Sector 1) umează să cumpere astăzi prin negociere directă 45.000 de tablete. Acestă achiziție are o valoare de peste 16 milioane de euro.

Așa arată ultimul tun dat de PSD înainte să plece acasă. Dar eu n-am să-i las să facă asta și voi depune chiar acum o plângere la Parchet pentru această achiziție”, a scris pe Facebook Clotilde Armand, săptămâna trecută.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇