Cîţu: Dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii

Cîţu: Dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii

Premierul Florin Cîţu afirmă că 2 milioane de oameni vor fi vaccinaţi împotriva COVID până la sfârşitul lunii martie, în România, reprezentând 10% din populaţie.

„Dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii”, adaugă el.

A fost activată harta centrelor din România pe tipuri de vaccin

"2 milioane de oameni vaccinaţi anti-COVID, adică 10% din populaţie, până la sfârşitul lunii martie, în România. (...) Sunt veştile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecţie.

ADVERTISING

Dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii", a afirmat Florin Cîţu, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Dacă m-am vaccinat și intru în contact cu o persoană infectată, mai stau în carantină? Și cum îi protejez pe cei dragi? Dr. Gindrovel Dumitra răspunde la întrebările zilei

El a îndemnat oamenii să respecte noile măsuri, pentru a se îmbunătăţi situaţia din spitale.

"Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creşterea numărului de infectări şi să îmbunătăţim situaţia din spitale. Depinde doar de noi să revenim la normalitate!", a susţinut premierul.

ADVERTISING

De ce s-au înmulțit totuși cazurile în Timișul carantinat? Să mă îngrijorez dacă nu am nicio reacție după vaccin? Dr. Virgil Musta răspunde la întrebările zilei

Conform datelor anunţate vineri seară de Comitetul de coordonare a vaccinării, numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns deja la 1.888.032.

Află mai multe detalii  despre campania de imunizare din ţara noastră de la rubrica totul despre vaccinare


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇