Cinci oameni au fost găsiţi morţi într-o casă din Maryland, după un schimb de focuri de armă

Cinci oameni au fost găsiţi morţi într-o casă din Maryland, după un schimb de focuri de armă

Cinci persoane au fost găsite moarte într-o locuinţă din sudul statului Maryland, după ce au fost raportate focuri de armă acolo, au declarat autorităţile.

Cadavrele au fost găsite într-o casă din La Plata, la aproximativ 35 de mile de mers cu maşina la sud de Washington, de către forţele de ordine, după ce un martor a sunat la 911 pentru a raporta un schimb de focuri de armă, a declarat purtătorul de cuvânt al şerifului din comitatul Charles, Diane Richardson, potrivit CNN.

Cadavrele păreau a fi ale unor adulţi, a explicat Richardson, care nu a precizat dacă au fost împuşcaţi. Nici numele victimelor şi nici cauzele morţii nu au fost făcute publice.

ADVERTISING

Anchetatorii încercau să determine identitatea celor decedaţi şi relaţiile dintre ei, dacă există. "Este prea devreme pentru a spune care este motivul", a spus Richardson.

Detaliile despre apelul la 911 şi ce a dus la acesta nu au fost făcute publice.

Anchetatorii au contactat proprietarul casei, care "a furnizat informaţii", potrivit lui Richardson. Ea nu a putut spune dacă persoana respectivă locuia acolo sau se afla în casă în momentul în care s-a raportat incidentul.

Casa era o locuinţă unifamilială, a precizat biroul şerifului.

ADVERTISING

"Există multe întrebări. Pur şi simplu nu putem răspunde la toate în acest moment", a mai declarat Richardson.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇