Cel puţin patru morţi în urma unui atac comis într-un mall din sudul Israelului (Video)

Cel puţin patru morţi în urma unui atac comis într-un mall din sudul Israelului (Video)

Cel puţin patru persoane au fost ucise, marţi după-amiază, într-un atac comis la un complex comercial din oraşul israelian Beersheba, iar autorităţile israeliene suspectează că ar putea fi vorba de un act terorist.

Atacul a avut loc în curtea Centrului comercial BIG din Beersheba, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate israeliene citate de site-ul Ynetnews.com şi de cotidianul The Times of Israel.

Un individ a lovit intenţionat cu un vehicul mai multe persoane, după care a coborât din maşină şi a început să atace trecătotorii cu un cuţit.

Eli Bin, directorul Serviciului israelian de urgenţă Magen David Adom, a declarat că bilanţul preliminar este de patru morţi. Alte persoane sunt spitalizate în urma atacului.

ADVERTISING

Autorităţile israeliene suspectează că este vorba de un act terorist. Autorul atacului a fost împuşcat de un şofer de autobuz. Este vorba de un cetăţean israelian din orăşelul Hura care tocmai a fost eliberat din închisoare după ce fusese condamnat pentru activităţi teroriste.

Conform unor surse, agresorul era simpatizant al organizaţiei fundamentaliste Jihadul Islamic, care a salutat comiterea atacului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇