Cea mai nouă lucrare Banksy: O femeie care strănută atât de tare încât îi zboară proteza

Cea mai nouă lucrare Banksy: O femeie care strănută atât de tare încât îi zboară proteza

Artistul stradal Banksy a confirmat că este autorul unei noi picturi murale apărute în Bristol, care înfăţişează o femeie în vârstă strănutând atât de puternic încât îi zboară proteza dentară.

Lucrarea, intitulată „Aachoo!!” şi realizată prin tehnica stencil, se află pe zidul unei case de pe o stradă abruptă din Totterdown, o suburbie a oraşului britanic, notează CNN.

Banksy a dezvăluit că este creaţia sa pe site-ul său ofical şi pe pagina sa de Instagram. De altfel, multe dintre lucrările iniţiale ale lui Banksy, a cărui identitate nu este cunoscută, au apărut în Bristol, trezind bănuiala că artistul îşi are originile în acest oraş.

ADVERTISING

Postarea de pe Instagram referitoare la cea mai recentă creaţie a sa a fost apreciată până acum de peste două milioane de utilizatori ai reţelei de socializare.

Aceasta nu este prima lucrare a lui Banksy insipirată de pandemie. In aprilie, a publicat mai multe imagini cu şobolani desenaţi pe pereţii din baie, cu mesajul “Soţia mea urăşte când lucrez de acasă”.

În mai a adus un omagiu angajaţilor din sectorul medical cu o imagine intitulată "Game Changer", care prezintă un copil jucându-se cu o păpuşă ce reprezintă o asistentă medicală, cu mască de protecţie şi pelerină. Într-o altă lucrare, realizată la metroul din Londra şi prezentată în iulie, i-a îndemnat pe oameni să poarte măşti.

ADVERTISING

Citeşte şi:

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇