Bucureştiul a ajuns la o rată de vaccinare de 20%, iar Ilfov la aproape 18%

Bucureştiul a ajuns la o rată de vaccinare de 20%, iar Ilfov la aproape 18%

Premierul Florin Cîţu afirmă că în Bucureşti s-a ajuns la o rată de vaccinare de 20 la sută, iar în Ilfov de aproape 18 la sută.

"O altă veste bună, zic eu, deşi nu este la fel de bună ca la Cluj, Bucureştiul a ajuns la o rată de vaccinare de 20 la sută, Ilfov aproape 18 la sută, deci lucrurile merg bine. Avem şansa să ajungem la 50% la sfârşitul lunii mai, aşa cum spuneam. Trebuie să ne vaccinăm", a declarat Florin Cîţu, duminică după-amiază, după ce a participat la şedinţa Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (CNCCI).

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

El a adăugat că în mai multe oraşe din ţară se vor înfiinţa centre de vaccinare de tip drive thru.

"Am aflat acum că mai sunt, eu credeam că la Bucureşti o să fie primul centru de vaccinare drive thru, înţeleg că este o competiţie, că în ţară mai sunt câteva oraşe, municipii care se pregătesc pentru  acest lucru. Asta înseamnă că lumea înţelege importanţa vaccinării", a subliniat Cîţu.

Dacă ești curios cum decurge campania de vaccinare în țară, citește mai multe AICI.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!