București: Patru accidente produse de un șofer beat, cu permisul retras din motive medicale, care conducea o mașină furată UPDATE

București: Patru accidente produse de un șofer beat, cu permisul retras din motive medicale, care conducea o mașină furată <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Patru accidente rutiere, unul soldat cu rănirea unei persoane, au fost produse joi, în Sectorul 4 al Capitalei, de un bărbat în vârstă de 49 de ani, beat şi cu permisul de conducere retras din motive medicale. Mai mult, el furase maşina cu care a provocat accidentele.

„Astăzi, în intervalul orar 13:14-13:18, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apeluri 112 cu privire la producerea unor accidente rutiere pe raza sectorului 4, în care ar fi fost implicat un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului.

ADVERTISING

În jurul orei 13:25, poliţiştii Brigăzii Rutiere ajunşi la faţa locului pe Şos. Berceni nr. 35, au identificat un bărbat în vârstă 49 de ani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1.19 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează Brigada Rutieră a Capitalei, citată de News.ro.

Din primele date, şoferul ar fi fost implicat în 4 accidente rutiere. În urma unui accident a fost rănită o persoană care a fost transportata la spital, iar în celelalte 3 accidente, au fost produse doar pagube materiale.

ADVERTISING

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere retras din cauze medicale. Totodată, s-a constatat faptul că bărbatul furase autoturismul în cauză în scopul folosirii pe nedrept”, menţionează poliţiştii.

Polițiștii informează și că bărbatul a fost transportat la spital și sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs evenimentele rutiere.

UPDATE: Bărbatul care a provocat patru accidente rutiere a fost internat în Spitalul ”Alexandru Obregia", întrucât manifesta un comportament deviant.

ADVERTISING

 ”Urmare activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Brigăzii Rutiere, bărbatul în vârstă de 49 de ani, după ce a fost externat din cadrul UPU Bagdasar-Arseni, a fost condus la camera de gardă a Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia", în vederea examinării, întrucât manifesta un comportament deviant”, a transmis, vineri seară, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în urma consultului de specialitate, medicul de gardă a decis internarea nevoluntară a acestuia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇