București: O bonă de 69 de ani, reținută după ce a agresat fizic un copil de numai un an. Nu știa că e filmată

București: O bonă de 69 de ani, reținută după ce a agresat fizic un copil de numai un an. Nu știa că e filmată

O femeie de 69 de ani, bona unui copil de un an și două luni, din București, a fost reținută, vineri, după ce a fost reclamată de mama copilului că l-ar fi agresat fizic pe acesta. Polițiștii au reținut-o pe femeie pentru 24 de ore, fiind dispus și controlul judiciar pentru 60 de zile.

Potrivit Poliției Capitalei, la data de 16 mai 2024, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, că fiul său de un an și două luni ar fi fost agresat fizic de către bonă.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că în data de 15 mai, mama copilului ar fi vizionat înregistrările unor camere de supraveghere video disimulate în interiorul locuinţei de domiciliu, moment în care ar fi observat că, în cursul zilei anterioare, fiul său ar fi fost agresat fizic, în repetate rânduri, de către bonă, fiind bruscat şi lovit în mai multe zone ale corpului.

ADVERTISING

Bona era angajată de relativ puțin timp, fiind solicitată dă aibă grijă de copil în perioada 16 aprilie - 13 mai a.c. Ea fusese recrutată de părinții copilului în luna aprilie, prin intermediul unei platforme online.

S-a recomandat ca bonă cu experiență și a agreat cu părinții să aibă grijă de copil doar în anumite zile.

În urma plângerii primite de polițiști, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, o femeie în vârstă de 69 de ani, mai informează Poliția Capitalei.

Vineri, aceasta a fost depistată şi condusă la audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, faţă de aceasta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

ADVERTISING

Cercetările sunt continuate de către Secţia 22 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, mai spune sursa citată.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇