București: 5 indivizi au luat cu forța un bărbat de pe stradă și l-au băgat în portbagaj. Instanța nu i-a arestat

București: 5 indivizi au luat cu forța un bărbat de pe stradă și l-au băgat în portbagaj. Instanța nu i-a arestat

Cinci bărbaţi sunt anchetaţi după ce au luat de pe stradă, cu forţa, un bărbat pe care l-au băgat într-un portbagaj, victima fiind rănită.

Date din anchetă arată că unul dintre agresori este angajatorul victimei, iar între el şi victimă existau neînţelegeri privind salariul, bărbatul luat cu forţa reclamând că nu şi-a primit banii pentru munca depusă.

Procurorii au solicitat arestarea preventivă, dar instanţa a decis că cei cinci bărbaţi pot fi cercetaţi sub control judiciar.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a dispus vineri punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cinci persoane cercetate pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Joi, în jurul orei 23:10, cele cinci persoane, în timp ce se aflau în faţa unui restaurant situat în Sectorul 2, au exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 10 - 12 zile de îngrijiri medicale.

"Totodată, aceştia, împotriva voinţei persoanei vătămate, au introdus-o cu forţa în portbagajul unui autoturism, restricţionându-i astfel libertatea de mişcare, şi au transportat-o la o adresă din oraşul Voluntari. Prin activitatea infracţională descrisă mai sus, cei cinci inculpaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică", explică anchetatorii.

Vineri, procurorul a solicitat arestarea preventivă a celor cinci, cererea fiind respinsă de Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, informează Parchetul. Procurorii au formulat contestaţie împotriva măsurii dispuse, aceasta urmând a se soluţiona de Tribunalul Bucureşti.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇