Un bărbat a fost înjunghiat pe o stradă din București

Un bărbat a fost înjunghiat pe o stradă din București

Un bărbat a fost înjunghiat de două ori cu cuțitul în zona abdomenului de un individ, în Sectorul 6 al Capitalei.

Agresorul, un bărbat de 47 de ani, a fost iniţial reținut 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de tentativă de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Agresiunea a avut loc vineri seara, în faţa unui magazin.

„La data de 05.07.2024, în jurul orei 22.38, în timp ce se afla în faţa unui magazin din Bucureşti, Sector 6, inculpatul a înjunghiat-o de două ori cu cuţitul în zona abdomenului pe persoana vătămată (un bărbat în vârstă de 57 de ani), provocându-i plăgi înjunghiate torace-anterior şi plăgi înjunghiate eviscerate în zona abdomenului superior, victima fiind salvată de intervenţia echipajelor medicale de urgenţă.

ADVERTISING

Agresiunile au fost exercitate în public, de faţă fiind mai multe persoane cărora le-au fost insuflate sentimente de teamă, revoltă şi insecuritate, fiind astfel tulburată ordinea şi liniştea publică”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care anchetează acest caz.

Conform sursei citate, „până în prezent ancheta nu a stabilit motivul agresiunii, inculpatul refuzând să ofere un motiv plauzibil”.

Ancheta arată că şi agresorul şi victima erau sub influenţa alcoolului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇