Boris Johnson s-a căsătorit în secret UPDATE

Boris Johnson s-a căsătorit în secret <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

Premierul britanic, Boris Johnson, s-a căsătorit sâmbătă cu logodnica sa, Carrie Symonds, în cadrul unei „ceremonii desfăşurate în secret”, potrivit presei britanice.

Cunoscut pentru viaţa sa amoroasă agitată, Boris Johnson, 56 de ani, s-a căsătorit cu Carrie Symonds, 33 de ani, în catedrala catolică din Westminster, în faţa prietenilor apropiaţi şi a rudelor, au raportat cotidianele Mail on Sunday şi The Sun.

UPDATE Biroul premierului britanic a confirmat duminica aceasta că Boris Johnson s-a căsătorit cu o zi înainte cu logodnica sa Carrie Symonds.

ADVERTISING

"Premierul şi dna Symonds s-au căsătorit ieri după-amiaza în cadrul unei ceremonii restrânse la catedrala din Westminster", a confirmat duminică un purtător de cuvânt al Downing street, adăugând că noul "cuplu îşi va sărbători căsătoria cu familia şi prietenii săi în această vară".

El este al doilea prim-ministru britanic care s-a căsătorit în timpul mandatului său, primul fiind Robert Jenkinson în 1822.

Ei aşteptau de mai multe luni să se căsătorească după ce planurile lor iniţiale de nuntă au fost amânate anul trecut de pandemie. Cuplul s-a logodit în decembrie 2019 şi are un băieţel de un an, Wilfred.

ADVERTISING

Aproximativ 30 de invitaţi au participat la slujba religioasă - maximul permis în prezent - în centrul Londrei, după ce au fost invitaţi în ultimul moment, potrivit Mail on Sunday.

Cununia a fost celebrată de preotul care l-a botezat pe fiul lor, iar Wilfred a fost, de asemenea, prezent.

A mai fost căsătorit de 2 ori

Boris Johnson a mai fost căsătorit de două ori anterior. A avut patru copii cu soţia sa anterioară, avocata Marina Wheeler, înainte ca aceştia să se despartă în 2018. Se crede că are şi o fiică născută dintr-o aventură.

ADVERTISING

La alegerea sa în 2019, el a devenit primul şef de guvern care a locuit în Downing Street ca un cuplu necăsătorit.

Carrie Symonds, fost responsabilă pe probleme de de comunicare a Partidului Conservator, a dat naştere fiului lor la câteva săptămâni după ce Boris Johnson a ieşit de la terapie intensivă după un caz grav de ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. 

UK PM Johnson marries in secret ceremony

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇