Biden, o nouă gafă: Mai mult de jumătate dintre femeile din administrația mea sunt femei (Video)

Biden, o nouă gafă: Mai mult de jumătate dintre femeile din administrația mea sunt femei (Video)

Președintele american Joe Biden a făcut o nouă gafă, joi, când a susținut un discurs cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a Legii privind concediul medical pentru familie.

Liderul de la Casa Albă s-a încurcat în cuvinte când a vorbit despre evoluția legii și despre realizările sale cu privire la ajutorul acordat mamelor cu venituri mici care lucrează, scrie Fox News.

Dorind să spună că mai mult de jumătate din personalul administrației sale este format din femei, Biden a afirmat că ”mai mult de jumătate dintre femeile din administrația mea sunt femei”.

ADVERTISING

„Mai mult de jumătate dintre femeile cabinetului meu, mai mult de jumătate din oamenii cabinetului meu, mai mult de jumătate dintre femeile din administrația mea sunt femei”, a spus Biden.

BIDEN: “MORE THAN HALF THE WOMEN IN MY ADMINISTRATION ARE WOMEN” Gaffe 😳 #shorts #biden #viral

Lui Biden i s-au alăturat pe scenă vicepreședintele Kamala Harris și fostul președinte Bill Clinton, care a semnat legea în 1993.

Clinton a vorbit despre motivul pentru care legea era atât de importantă atunci, așa cum este și acum. El a explicat că, atunci când a candidat pentru funcția de președinte în 1992, existau foarte multe mame care lucrau.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Biden a mai afirmat că, în decembrie, administrația sa a adoptat o lege care le oferă mamelor sprijin financiar pentru a se recupera după ce nasc.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇