Bărbatul care a ucis la Arad o fetiţă de 4 ani şi i-a incendiat trupul, condamnat la 18 ani de închisoare şi despăgubiri de 1,5 milioane de euro

Bărbatul care a ucis la Arad o fetiţă de 4 ani şi i-a incendiat trupul, condamnat la 18 ani de închisoare şi despăgubiri de 1,5 milioane de euro

Bărbatul care a ucis la Arad fetiţa de 4 ani a concubinei sale şi apoi i-a incendiat trupul a fost condamnat la 18 ani de închisoare şi plata unor despăgubiri de 1,5 milioane de euro.

Criminalul a incendiat fetița lângă un cimitir, după ce o omorâse în apartament, în timp ce mama ei era internată în maternitate. 

”18 ani de închisoare a dispus instanţa pentru faptele comise. Decizia este pe fond şi ne aşteptăm să nu mai fie contestată”, a transmis, luni, avocatul Cuculis, care-l reprezintă pe tatăl biologic al fetiţei în acest dosar.  

ADVERTISING

Potrivit avocatului, tatăl biologic ”îşi caută acum dreptatea cu privire la locul unde a fost îngropată fetiţa lui, fiindcă iniţial nu-şi dăduse acordul ca fata să fie înmormântată în Arad”.  

Fapta s-a petrecut în noiembrie 2021. Trupul fetiţei a fost găsit de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.   

Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.  

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În urma cercetărilor, a fost acuzat tatăl vitreg al fetei, în vârstă de 23 de ani.  

El le-a povestit procurorilor că a lovit-o pe copilă, care fusese diagnosticată cu autism, aceasta lovindu-se cu capul de peretele din holul apartamentului, apoi de gresie.  Conform unor surse, el ar fi fost drogat la momentul comiterii faptei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇