Bărbat acuzat că i-a dat foc casei din Deltă care i-ar aparține lui Miron Mitrea

Bărbat acuzat că i-a dat foc casei din Deltă care i-ar aparține lui Miron Mitrea

Un bărbat de 45 de ani este suspectat că a incendiat o casă de vacanţă din localitatea tulceană Crişan, în urma unor conflicte mai vechi cu proprietarul, pentru care lucra. Imobilul i-ar aparţine fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea.

IPJ Tulcea a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din localitatea Crişan.

“În baza sesizării, poliţiştii Postului de Poliţie Crişan s-au deplasat la locaţia indicată, unde au identificat un bărbat, de 45 de ani, din judeţul Constanţa. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul bănuit, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, ar fi recurs la acest gest pe fondul unor conflicte mai vechi cu proprietarul imobilului, fiind angajat în vederea desfăşurării de activităţi administrative de către acesta”, a transmis IPJ Tulcea.

ADVERTISING

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Potrivit unor surse locale, casa de vacanţă i-ar aparţine fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea.

Flăcările s-au extins cu repeziciunea, deoarece casa era acoperită cu stuf, îngreunând intervenţia pompierilor. Focul a fost stins după patru ore, iar în urma incendiului au ars şapte camere din clădire, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇