Autorul masacrului de la școala din Belgrad a fost dus de tatăl său la poligon de trageri de la 12 ani. Spunea că se simte respins

Autorul masacrului de la școala din Belgrad a fost dus de tatăl său la poligon de trageri de la 12 ani. Spunea că se simte respins

Tatăl băiatului care a comis masacrul dintr-o şcoală din capitala Serbiei a confirmat că deținea permis pentru arma cu care fiul său a deschis focul și a ucis paznicul și 8 colegi.

În timpul audierii, acesta a spus că ține toate armele în seif, dar acesta are cifru și nu știe cum a aflat fiul său codul, scrie Novosti.

Totodată, bărbatul a recunoscut că și-a dus fiul la poligon la 12 ani și a spus că știa că băiatul se simțea respins, dar nu a observat nimic în neregulă cu el.

Copilul său îi spunea adesea tatălui că nu se potrivește în societate, spun anchetatorii.

ADVERTISING

Băiatul a fost audiat în prezența mamei sale și, potrivit Nikolei Uskoković de la Parchetul Superior din Belgrad, el a fost predat angajaților Centrului de Asistență Socială.

Întrucât este minor, băiatul nu va ajunge la închisoare, astfel că acesta poate fi doar condamnat la o măsură educativă. Momentan el va fi internat într-o clinică de psihiatrie.

Tatăl și mama băiatului au fost arestați miercuri, a anunţat poliţia, care a făcut percheziţii în apartamentul familiei.

În afară de arma cu care a comis masacrul, băiatul mai avea o armă în rucsac.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇