Au dansat "găina" în uniformă de poliţie şi s-au ales cu dosar penal (Video)

Au dansat "găina" în uniformă de poliţie şi s-au ales cu dosar penal (Video)

Două femei au dansat găina în uniforme de Poliţie la o petrecere privată în acest weekend. Au fost filmate şi informaţia a ajuns la Poliţie, aşa că cele două au fost identificate şi s-au ales cu dosar penal.

În filmarea care a apărut pe reţelele de socializare se văd două femei îmbrăcate în uniforma Poliţiei Romane.

”În urma verificărilor efectuate, au fost identificate persoanele din videofilmare, respectiv două femei, în vârstă de 49 şi 27 de ani, din municipiile Vaslui şi Iaşi.

Obiectele de vestimentaţie au fost ridicate în vederea cercetării.

ADVERTISING

Tot din verificări a rezultat că videofilmarea a fost realizată în noaptea de 5/6 noiembrie 2022, in municipiul Vaslui, cu ocazia unui eveniment privat”, precizează IPJ Vaslui.

În consecinţă, Poliţia a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de uzurparea de calităţi oficiale, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs situaţiile prezentate şi dispunerea măsurilor legale.

Cele două femei sunt infirmiere de la Spitalul Judeţean Vaslui şi participau la nunta de argint a unei colege, la un restaurant.

ADVERTISING

La un moment dat, îmbrăcate în uniforma Poliţiei, au dansat "găina", un obicei de la nunţi. În timpul dansului, au primit şi bani de la ceilalţi participanţi la petrecere.

Au dansat gaina in uniforma Politiei

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇