Atenție la o nouă înșelătorie, cu bani ceruți în numele unor bolnavi de COVID

Atenție la o nouă înșelătorie, cu bani ceruți în numele unor bolnavi de COVID

Poliţiştii din Bucureşti fac, miercuri, percheziţii în Bucureşti în judeţul Constanţa la persoane suspectate că sunau şi cereau bani în numele unor bolnavi de coronavirus sau pretinzând că sunt rude bolnave.

”Astăzi, 07.10.2020, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2  pune în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Constanţa, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi respectiv tentativă la înşelăciune (sub forma a două acte materiale consumate şi 43 de tentative), cu prejudiciul de peste 100.000 de lei”.

Poliţia Capitalei.
2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Potrivit sursei citate, sunt puse în aplicare mai multe mandate de aducere, inclusiv pe numele unor persoane aflate în executarea unor pedepse cu închisoarea.

Audierile vor fi efectuate la sediul Secţiei 7 Poliţie.

Surse juridiciare au precizat că este vorba despre un dosar în care mai multe persoane sunau şi cereau bani în numele unor bolnavi de Covid sau pretind în convorbirea telefonică că sunt rude bolnave.

Citește și: