Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier spectaculos la Los Angeles

Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier spectaculos la Los Angeles

Actorul Arnold Schwarzenegger a fost implicat, vineri, într-un multi-accident rutier la Los Angeles, relatează presa internaţională. O femeie a fost rănită şi a fost transportată la spital.

„A avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicate patru vehicule pe Sunset şi Allenford la 16.35, când un vehicul a ajuns pe altul”, a declarat, vineri, ofiţerul departamentului de poliţie din Los Angeles, Drake Madison, pentru Fox News Digital.

Actorul în vârstă de 74 de ani conducea un SUV negru Yukon când s-a ciocnit de un Prius roşu şi a mai lovit şi un Porsche Cayenne, potrivit TMZ.

ADVERTISING

Schwarzenegger este bine, dar şoferul din Prius a fost rănit.

"Singura preocupare” a actorului este femeia rănită, a declarat un reprezentant al lui Schwarzenegger pentru Fox News Digital.

Poliţia a anunţat că nu a făcut nicio arestare în acest caz şi, de asemenea, nu a descoperit urme de alcool sau droguri la cei implicaţi.

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a confirmat că actorul se afla la volanul SUV-ului implicat în accident.

Actor, Arnold Schwarzenegger involved in car crash (photos)Hollywood actor, Arnold Schwarzenegger has been involved in...

Publicată de ???????????????????????? news 24 pe Sâmbătă, 22 ianuarie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇