Divorțul lui Arnold Schwarzenegger de Maria Shriver, finalizat după 10 ani de procese

Divorțul lui Arnold Schwarzenegger de Maria Shriver, finalizat după 10 ani de procese

La peste un deceniu de la despărţire, Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver, în vârstă de 74 respectiv, 66 de ani, sunt oficial divorţaţi, după ce au reuşit să ajungă la o înţelegere cu privire la averea de 400 de milioane de dolari.

Un judecător a introdus oficial divorţul în sistemul judiciar, după ce un judecător privat a intermediat şi a semnat divorţul la începutul lunii decembrie 2021, scrie Daily Mail.

Cei doi s-au despărţit la data de 1 iulie 2011, când Maria Shriver a cerut divorţul, în urma veştii că Terminatorul a avut un copil, Joseph Baena, cu menajera lor, Patricia Baena.

ADVERTISING

Divorţul a rămas blocat timp de un deceniu din cauza "lipsei de motivaţie" a celor doi, dar mai ales din cauza averii uriaşe de unde nevoia unui acord complex pentru soluţionarea proprietăţilor, incluzând un conac şi o casă de vacanţă, dar şi a investiţiilor. În cele din urmă, au reuşit să-şi împartă averea în mod relativ egal, dar toate detaliile financiare au rămas confidenţiale.

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver s-au căsătorit în 1986 şi au împreună patru copii: Katherine (32 de ani), Christina (30 de ani), Patrick (28 de ani) şi Cristopher (24 de ani).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇