Angajatul unei benzinării din Germania a fost împușcat mortal de un client, după ce i-a cerut să poarte mască

Angajatul unei benzinării din Germania a fost împușcat mortal de un client, după ce i-a cerut să poarte mască

Angajatul unei benzinării din orașul german Idar-Oberstein, landul Renania-Palatinat, a fost ucis, după ce i-a cerut unui client să poarte mască de protecție.

Potrivit poliției, un bărbat de 49 de ani a intrat sâmbătă în benzinărie, fără mască, iar angajatul de 20 de ani i-a cerut să respecte regulile, informează DW.

Cei doi s-au certat, iar clientul a plecat. A revenit însă după o oră, a urmat o nouă ceartă, a scos un pistol și l-a împușcat pe tânăr.

Procurorul șef Kai Fuhrmann a declarat pentru DPA că victima a murit după o lovitură la cap. După incident, suspectul a fugit.

ADVERTISING

Autoritățile au ajuns la fața locului și au început căutarea bărbatului. Nu l-au găsit, dar a doua zi el a mers la Poliție și a mărturisit crima.

Bărbatul ar fi spus oamenilor legii că este împotriva măsurilor restrictive impuse de Covid și că pandemia l-a stresat foarte mult.

Mai mult, suspectul a considerat victima ca fiind ”responsabilă pentru situația generală, deoarece aplică regulile impuse de autorități”, a declarat Fuhrmann.

Primarul din Idar-Oberstein, Frank Frühauf, s-a declarat șocat de crimă. „Acesta este un act teribil, de neconceput, nu a mai existat un astfel de caz aici”, a spus el.

ADVERTISING

"O astfel de crimă este fără precedent. Va fi nevoie de timp pentru a ne reveni", a adăugat el.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇