Amenințare cu bombă la Mega Mall București, dar și în Piața Romană, după cea din Băneasa

Amenințare cu bombă la Mega Mall București, dar și în Piața Romană, după cea din Băneasa

O nouă amenințare cu bombă, duminică seara, de data aceasta la Mega Mall, după cea de la Mall Băneasa, a pus pe jar autoritățile și a dus la evacuarea centrului comercial.

Cele mai noi informații arată că o altă amenințare a fost făcută și pentru Piața Romană, din centrul Capitalei. Aici verificările au mers mai repede, iar alarma s-a dovedit falsă.

O mulțime de echipaje de Poliție, Jandarmerie, SMURD, Ambulanță, precum și cele ale SRI și ale pirotehniștilor SIAS au venit la Mega Mall, din Sectorul 2 al Capitalei, transmite corespondentul spotmedia.ro la fața locului.

288396180_1236730753730219_1961139473085145225_n
Foto: spotmedia.ro

Centrul comercial a fost evacuat complet, iar geniștii verifică acum incinta. Ca în fiecare weekend, acesta era plin.

ADVERTISING

Pietonii nu sunt lăsați să circule pe trotuarele din apropiere, iar pe stradă sunt luptători din forțele speciale înarmați cu pistoale automate.

După aproximativ două ore de la desfășurarea de forțe de la Mega Mall, echipajele au început să plece. Și această alarmă a fost una falsă, din fericire.

Mai devreme a fost o alertă și la Băneasa Shopping City, a doua de luna aceasta, care s-a dovedit falsă.

Un val de alerte cu bombă se înregistrază în aceste zile în Serbia, au mai fost și în România și iată că au început să fie tot mai dese în București.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇