Amenințare cu bombă la Mall Băneasa UPDATE Alarmă falsă

Amenințare cu bombă la Mall Băneasa UPDATE Alarmă falsă

O nouă amenințare cu bomba într-un mall din Capitală, duminică după-amiaza. Este vorba despre Mall Băneasa, poliția fiind avertizată de un bărbat, care a spus că a amplasat un dispozitiv exploziv în centrul comercial.

ACTUALIZARE – Pirotehniștii au controlat complexul comercial și nu au găsit nicio bombă. Alarma a fost și de această dată una falsă. Acum este căutat cel care a provocat incidentul.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată de către Poliția Locală, cu privire la faptul că, un bărbat a apelat telefonic Poliția Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial, din Sectorul 1 al municipiului București.

ADVERTISING

Este vorba despre Mall Băneasa, din nou.

La fața locului se află polițiști din cadrul Poliției Capitalei. De asemenea, se deplasează grupa pirotehnică din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice.

Centrul comercial a fost vizat de o amenințare cu bombă și la începutul lunii. Atunci a fost trimisă prin email, într-o sâmbătă, când mall-ul era plin, ca și în această duminică. Oamenii au fost evacuați, iar amenințarea s-a dovedit falsă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇