Airbnb interzice petrecerile în toate spaţiile oferite pentru cazare

Airbnb interzice petrecerile în toate spaţiile oferite pentru cazare

Airbnb a anunţat o interdicţie globală a petrecerilor în spaţiile oferite pentru cazare, în urma unei restricţii temporare pe care a instituit-o în urmă cu doi ani.

Compania interzice permanent ”petrecerile şi evenimentele perturbatoare”, care includ adunări deschise, transmite Reuters.

”Casele de petrecere”, pe care oamenii le rezervă pentru a organiza un eveniment mare pentru o singură noapte, vor rămâne şi ele interzise.

Airbnb a interzis casele de petrecere şi a implementat mai multe elemente de siguranţă în 2019, după ce cinci persoane au fost ucise într-un atac armat la una dintre casele rezervate prin platforma sa.

ADVERTISING

În 2020, compania a instituit o interdicţie la nivel mondial pentru aceste evenimente, pe măsură ce pandemia s-a extins.

”Interdicţia temporară s-a dovedit eficientă şi astăzi anunţăm oficial interdicţia ca politică”, a precizat compania, într-o postare pe blog.

Dar, din cauza modului în care funcţionează aceste companii, nu pot împiedica întotdeauna organizarea de petreceri. Oaspeţii se pot caza uneori în proprietăţi îndepărtate, în timp ce proprietarul este plecat, şi pot invita câte persoane doresc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Airbnb a spus că oaspeţii care încearcă să încalce regulile sale se vor confrunta cu consecinţe care variază de la suspendarea contului până la eliminarea completă de pe platformă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇