Surpriză pentru fanii Sex and the City: Apartamentul lui Carrie poate fi închiriat pe Airbnb (Foto)

Surpriză pentru fanii Sex and the City: Apartamentul lui Carrie poate fi închiriat pe Airbnb (Foto)

Airbnb a făcut un anunț important pentru fanii Sex and the City. Pentru a promova al 10-lea episod ce va avea premiera pe HBO Max în decembrie, Airbnb închiriază un apartament în Upper East Side, care arată exact ca al lui Carrie Bradshaw.

Oferta este valabilă doar pentru nopțile de 12 și 13 noiembrie, la un preț pe care chiar și o persoană care scrie o mică rubrică de sex într-un ziar local și l-ar putea permite – 23 de dolari pe noapte (26,22 de dolari, cu tot cu taxe), scrie Washington Post.

Apartamentul va fi listat luni, 8 noiembrie, și cel mult două persoane pot sta acolo, în fiecare dintre cele două nopți.

apartament-carrie-satc-airbnb
Foto: Twitter/Airbnb

Oaspeții vor fi întâmpinați virtual de Sarah Jessica Parker și vor primi ”din partea casei” cocteiluri Cosmopolitan.

ADVERTISING

În apartament se vor afla mai toate obiectele lui Carrie, astfel că se vor putea preface, cu laptopul ei în brațe, că bagă cărbuni să termine contratimp articolul pentru rubrica de ziar, că vorbesc la telefonul fix cu prietenele, dar vor avea și șansa să intre în marele dressing albastru, plin cu rochii și pantofi.

Oaspeții vor beneficia de mâna magică a unui stilist, pot proba ținutele preferate din cele purtate de Carrie și vor avea parte și de o ședință foto.

dulap-carrie-apartament-airbnb
Foto: Twitter/Airbnb

”Sunt fericită că publicul nostru va putea să experimenteze New York-ul lui Carrie, să meargă la propriu în pantofii ei”, e citată Parker, în comunicatul remis de Airbnb.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Compania precizează că, în cazul în care, din cauza unor eventuale restricții cauzate de pandemie, oaspeții trebuie să anuleze rezervarea, vor primi un credit de 1.000 de dolari pe Airbnb.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇